handbaldames severijn voelen weinig druk

“Uiteraard zal tegen zaterdagavond wel enige spanning voelbaar zijn, maar dat kan ook weer positieve energie geven. Voor de wedstrijd tegen Voorwaarts, twee weken terug, was denk ik de spanning nog groter. Want puntverlies toen, zou Voorwaarts op gelijke hoogte brengen. Nu is er misschien eerder iets van onderschatting, want de tegenstander van zaterdag Margraten staat tweede van onderen. Coach Helma Meijerman zal zeker waken tegen die onderschatting want Margraten heeft de punten hard nodig en zal een laatste poging doen.”

Normaal gesproken zou het zaterdagavond niet mis mogen gaan. De voorbereidingen op een kampioensfeest na afloop van de wedstrijd zijn in volle gang.

Als de dames van Plus Severijn zich zaterdagavond kampioen kronen, komen ze volgen jaar uit in de Hoofdklasse. In die klasse spelen ook Nieuw Heeten en Gibo Groep Kwiek. “We zullen dan niet meer helemaal naar Zuid Limburg hoeven, maar meer in het bovenste deel van Nederland moeten spelen. Ook in Twente spelen nog paar ploegen in deze klasse en dat betekent dus wel enig voordeel,” aldus Wissink.

De wedstrijd begint zaterdag om 20.15 uur in de sporthal van Heeten. Entree kost 3 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.