hagen schenkt zonnebloem pensioencheque

Na een 45-jarig dienstverband ging Gerard Hagen afgelopen week met pensioen bij Aarnink Accountants + Adviseurs. Een goede reden voor de Mariënhemer om een goed doel in zijn geboortedorp te steunen. Hij overhandigde een cheque van 500 euro aan De Zonnebloem Mariënmheem.

Gerard was sinds 1966 werkzaam bij Aarnink in Raalte. In 1971 trouwde de Mariënhemer met Suze. Inmiddels is Suze all zeventien jaar bestuurslid van De Zonnebloem Mariënheem. Daarom nam zij, samen met medebestuurslid Jan Wiefferink, de cheque van Harry Aarnink in ontvangst.

“Een mooie bijdrage waarmee wij de vijftig mensen in ons dorp met een fysieke beperking extra aandacht kunnen geven. Bijvoorbeeld een bloemetje en een leuke attentie met Pasen”, zegt Suze. Jan vult haar aan: “Ja, en zeker dit jaar waarin wij ons 35-jarig bestaan vieren en wij met een aantal ernstig zieken en gehandicapten een reisje naar Duitsland maken, is deze bijdrage dan ook zeer welkom.”

Suze wil nog wel kwijt dat het momenteel best lastig is om vrijwilligers bereid te vinden zich in te zetten. Op dit moment wordt er naarstig gezocht naar een nieuwe enthousiaste voorzitter. “Mocht deze vrijwilligersfunctie iets voor jou zijn, dan kun je mij natuurlijk bellen via 0572-356061. Een leuk team van vrijwilligers maakt deze functie nog waardevoller.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.