gwen en sam winnen prentenboek

De peuters Gwen Nijland uit Wijhe en Sam Scholtens uit Olst zijn de winnaars van het prentenboek van het jaar ‘Fiet wil rennen’. Gwen en Sam werden in de actieperiode naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen door hun ouders ingeschreven als lid van de bibliotheek. Alle nieuw ingeschreven peuters en kleuters ontvingen gedurende deze tijd een bibliotheektasje met informatie voor de ouders en een leuke attentie voor hen zelf. Onder de nieuw ingeschrevenen werden twee boeken van Fiet verloot. De prijswinnaars hebben hun boek inmiddels in de bibliotheek afgehaald.

Met deze actie wil de bibliotheek nogmaals het belang van voorlezen benadrukken, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Zo worden kleintjes grote lezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.