grote schoonmaakactie in hoonhorst

De afdeling Groen en Natuur van Duurzaam Hoonhorst sluit zich op zaterdag 19 maart aan bij de actie van ROVA, ‘Natuurlijk schoon’. Bij de ingang van zaal Kappers kan iedereen zich om 9.00 uur melden om mee te doen met de schoonmaakactie. De vrijwilligers gaan op pad in veiligheidshesjes, met een prikstok en vuilniszakken, om het hele buitengebied rond Hoonhorst vrij te maken van afval. Op deze manier maak je andere bewust van het feit dat afval niet in de berm thuishoort. Rond 12.00 uur komen de afvalprikkers weer terug bij zaal Kappers. Het wordt aangeraden om tuinhandschoenen mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.