Home / archiefcentraal / groene themadagen bij carmel college

groene themadagen bij carmel college

De leerlingen van de afdeling Groen van het Carmel College Salland hebben twee dagen gewerkt met het thema ‘Groene Themadagen in het Groene VMBO’. Op woensdag 2 en donderdag 3 maart gingen de leerlingen op bezoek bij vier verschillende bedrijven die met ‘groen’ te maken hebben.

De leerlingen komen zo in aanraking met verschillende praktijksituaties buiten de school. Zij voeren diverse werkzaamheden en opdrachten uit bij het bedrijf naar keuze. Uiteindelijk gaan ze met een groepje van ongeveer vijf leerlingen een PowerPoint presentatie houden voor de bedrijven en klasgenoten op maandag 21 maart.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.