gratis tuingrondtest bij welkoop

Welkoop Lemelerveld biedt een gratis tuingrondtest aan van 14 maart tot en met 9 april. In deze periode kan iedereen zijn eigen tuingrond laten testen en ontvangt de klant een professioneel bemestingsadvies voor een mooiere tuin. Welkoop organiseert de tuingrondtest in samenwerking met DCM, leverancier van organische meststoffen, graszaden, kalk, bodemverbeteraars, potgronden en vloeibare meststoffen.

Welkoop Lemelerveld geeft aan dat een tuingrondtest essentieel is. “Wij beschikken hiervoor over speciale software waarmee we de test kunnen uitvoeren”, aldus Johan, bedrijfsleider van het filiaal. “De klant krijgt vervolgens van ons een persoonlijk bemestingsadvies op papier voor mooiere bloemen, gezondere groenten of een groener gazon.” Om de tuingrond te laten testen gebruikt de klant het grondzakje dat huis-aan-huis verspreid is. Maar een (jam)potje gebruiken is ook mogelijk.

De basis van elke mooie tuin is een goede bodem. Om de tuin in optimale conditie te houden is het noodzakelijk dat je voor een gezonde bodem zorgt die rijk is aan humus en nuttige organismen. Of je nou op zand, klei of veen tuiniert, een goede structuur van de bodem is heel belangrijk. De grondsoort bepaald in belangrijke mate welke bomen, struiken of vaste planten het goed zullen doen.

De actie vindt niet alleen plaats bij Welkoop Lemelerveld, maar in alle vestigingen. Filialen van Welkoop zijn onder andere gevestigd in Balkbrug, Bathmen, Dalfsen, Denekamp, Diepenveen, Hardenberg, Heino, Ommen en Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.