goudbeek geen twijfel heino kampioen

“Er is geen twijfel of we het halen, we worden kampioen.” De woorden van VV Heino-trainer Timo Goudbeek liegen er niet om. “Er is dit seizoen geen ploeg geweest die beter was dan wij. En nu kun je zeggen: Heerde is ook goed, maar wij zijn beter.”

De hoofdmacht van VV Heino treedt zondag aan tegen Heerde. De nummer 1 van de ranglijst tegen de nummer 2. Het verschil in punten tussen de twee teams is negen, dit seizoen zijn er nog vijf wedstrijden te gaan. Prima uitgangspositie wat betreft kampioenschapskansen, maar voor Goudbeek is de strijd al gestreden. Heino eindigt op de eerste plek.

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Heerde zondag, wordt er ook niks bijzonders gedaan. “We doen bewust niks anders dan anders. Geen andere dingen doen, die kunnen je alleen maar uit je ritme brengen. We beschouwen het als een gewone competitiewedstrijd.” En onder de spelers, is daar de spanning voelbaar? “Nee hoor, de sfeer is opperbest. De sfeer is altijd goed geweest. Nu je merkt dat het kampioenschap dichterbij komt, worden we enorm gretig. We zullen en willen kampioen worden.”

Dit seizoen is het laatste van Goudbeek aan het roer bij Heino 1. VV Heino en hij gaan na afloop van de laatste wedstrijd uit elkaar. “Dat kampioenschap is een mooie bekroning, daar doe je het in feite voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.