Home / archiefcentraal / gerard jonkman neemt prijs in ontvangst

gerard jonkman neemt prijs in ontvangst

Gerard Jonkman uit Raalte heeft de hoofdprijs van de vorige fotoactie van Salland Centraal en De Fotograaf Raalte in ontvangst genomen. Zijn foto van een voorbijsnellende trein in een winters landschap heeft hem een tegoedbon voor een fotoshoot voor vijf personen opgeleverd.

Het thema van de nieuwe wedstrijd is ‘Carnaval’. Meedoen? Plaats dan de mooiste foto van het carnavalsgeweld op www.fotograaf.sallandcentraal.nl. De winnaar krijgt een uitgebreide fotoshoot voor vijf personen aangeboden in de professionele fotostudio van De Fotograaf in Raalte.

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.