Home / archiefcentraal / geld en sieraden weg na inbraak in heino

geld en sieraden weg na inbraak in heino

Bij een inbraak in een woning aan de Kloostermanshof in Heino zijn zondag geld en sieraden gestolen. Ook werd er ingebroken in een bijbehorend tuinhuis. De inbreker(s) kwam(en) binnen door een raam aan de voorkant van het huis te forceren.

Omdat de plek goed zichtbaar is vanaf de weg, kan het goed zijn dat voorbijgangers iets verdachts hebben gezien. Daarom roept de politie getuigen op om zich te melden. De inbraak heeft zondag tussen 17.15 en 21.30 plaatsgevonden.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.