Home / archiefcentraal / gaat eagles over fc eindhoven heen

gaat eagles over fc eindhoven heen

Go Ahead Eagles kan vrijdagavond een plek stijgen op de ranglijst door van FC Eindhoven te winnen. De twee ploegen staan op de ranglijst op de zevende en achtste plek. Eindhoven staat zevende, maar met slechts twee punten voorsprong op de Deventenaren. Als Eagles wint, wisselen de twee ploegen van positie. In het beste geval stijgt de ploeg zelfs door naar plekje zes op lijst, als concurrent Cambuur ook punten laat liggen.

Eindhoven liep vorige week een flinke deuk in het zelfvertrouwen op, de zuiderlingen kregen een oorwassing van koploper Zwolle. In het Oosterenk Stadion werd het 4-0. De Eagles daarentegen, wonnen met 1-0 van Den Bosch. Een klein kwartier voor het einde van het duel legde Gerritsen, die toen nog maar amper gewisseld was, de bal in de goal.

Het ‘zespunten-duel’ tegen Eindhoven wordt om 20.00 uur afgetrapt in de Adelaarshorst.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.