franciscushof post voor 1900 woningzoekenden

Het bestemmingsplan voor nieuwbouwwijk Franciscushof in Raalte is afgelopen dinsdag goedgekeurd door het college van B&W van Raalte. In de wijk komen ongeveer 350 woningen. Zo’n 1900 woningzoekenden krijgen daar in de komende tijd post over.

De eerste fase van het bouwplan bestaat uit 33 kavels. De vrije kavels liggen aan de noorzijde van de wijk en komen op verhogingen te liggen, waardoor dit deelplan de naam ‘De Terpen’ draagt.

De kavels in De Terpen variëren in oppervlakte van 600 vierkante meter tot 850 vierkante meter. De prijzen van de kavels beginnen op ongeveer 195.000 euro en lopen door tot een bedrag van 255.000 euro.

Om in aanmerking te komen voor een vrije kavel of projectmatig ontwikkelde woning dienen belangstellenden ingeschreven te staan op de wachtlijst voor de kern Raalte. Inschrijven hierop kan tot 1 april aanstaande via de website van de gemeente Raalte. Iedereen die staat ingeschreven op deze wachtlijst wordt uitgenodigd voor een informatieavond over de start verkoop van de eerste 33 kavels in deelplan ‘De Terpen’. Deze zal medio april plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.