Home / archiefcentraal / femie wint de wedstrijd van de week

femie wint de wedstrijd van de week

Femie heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met vier anderen voorspelde Femie de uitslag van de wedstrijd tussen Heino en Heeten goed. Het werd 3-2 voor Heino. De koploper van de Derde Klasse B deed goede zaken op het eigen veld, want naast de overwinning op Heeten, verspeelde concurrent Heerde dure punten tegen de hekkensluiter van de competitie.

Het was wel een close call op De Hoge Kampen overigens. Net als de vorige ontmoeting van de twee teams, kwam de doorslaggevende goal van Heino in de laatste minuten van de wedstrijd. Heeten is door de nederlaag een plekje gedaald op de ranglijst, Heino staat maar liefst negen punten los van de nummer 2 Heerde.

En die nummer twee komen ze aanstaande zondag tegen. Als Heino die wedstrijd weet te winnen, dan kunnen de Heinoërs haast niet meer om het kampioenschap heen. Dus ja, de nieuwe wedstrijd van de week, die morgen online komt, zou weleens opnieuw Heino kunnen zijn. Maar misschien ook niet. Weet je wat? Kijk en voorspel woensdag zelf maar. Vanaf 12.00 uur een nieuwe WvdW op SC!

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.