expositie olieverfschilderijen van meijboom

De in Raalte woonachtige Peter Meijboom studeerde tussen 1966 en 1974 klassieke talen en Duits aan de RU Utrecht en was tot 2009 docent Duits in Deventer. Vanaf het begin van zijn studietijd hield hij zich bezig met het maken van concrete en visuele poëzie. Zo publiceerde hij drie bundels en nam deel aan diverse exposities op dit gebied in binnen- en buitenland. Een overzicht daarvan is te vinden op zijn website staging2.pmeijboom.exto.nl

Meijboom tekende al van jongs af aan en hij maakte strips, cartoons en beelden. Rond 1980 begon hij met het maken van schilderijen in olieverf, vaak met portretten als onderwerp. De kopieën van de Vermeerschilderijen zijn in het originele formaat, maar Vermeers signatuur is uiteraard niet gekopieerd. De laatste tijd schildert Meijboom ook landschappen.

Het is ook mogelijk om opdracht te geven voor een portret voor een redelijke prijs. Dat kan via de website of door contact op te nemen met Peter Meijboom via de mail, petermeijboom@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.