european classic rockshow in leeren lampe

De Leeren Lampe staat vrijdag 1 april van 21.00 tot 2.30 uur in het teken van de Dance Classics met deze keer The European Classic Rockshow. Dat betekent lekker meezingen met hits uit de jaren ’80 en ’90.

Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen vijftien jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show. Rocksongs in concertuitvoering worden voorgeschoteld door professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek. Vul dit vervolgens in met een lichtshow en een hifi ‘Wall of Sound’ en je hebt the European Classic Rockshow.

Kaarten voor de Dance Classics kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar op staging2.deleerenlampe.nl en bij De Leeren Lampe, Annie Schulten in Raalte, Smulbaai in Heino en Primera in Wijhe. Hier kun je ook garderobemunten kopen om wachten op de avond te voorkomen. De munten kosten een euro per stuk.

Zaterdag verzorgt 30Euro Live in de Theaterzaal live muziek tijdens de Clubnight. De band is momenteel druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers, maar treden tussendoor nog gewoon op. De clubnight duurt van 22.00 tot 2.30 uur en de entree is 8,50 euro. Members betalen 7 euro. De minimum leeftijd is 16 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.