eerste groepen salland festival vastgelegd

Door het jubileumjaar van het festival, wil de organisatie van het Internationaal Folkloristisch Salland Festival proberen een extra groep naar het festival te halen. Dit staat (of valt) bij de beschikbaarheid van gastgezinnen. Daarom doet de organisatie een omroep aan inwoners van de gemeente Raalte om twee mensen te laten logeren.

Als gastgezin maak je dan niet alleen kennis met een cultuur, maar ook krijg je een passe-partout voor het gehele gezin voor het festival. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Jolinde Euren (tel. 0572-357163) of Claudia Wassing (tel. 0572-351250). Mailen kan ook en wel naar secretariaat.sallandfestival@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.