Home / archiefcentraal / eagles verslaat fc eindhoven

eagles verslaat fc eindhoven

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond goede zaken gedaan door te winnen van FC Eindhoven. In de Adelaarshorst in Deventer werd het 2-1 door doelpunten van Patrick Gerritsen en Koen van der Biezen. Eagles begon met name de tweede helft zeer sterk. Zo sterk zelfs, dat niet iedereen het eerste doelpunt kon zien. Een minuut na rust schoot Antonia op de lat. De rebound werd vervolgens benut door Gerritsen.

Nog geen tien minuten later was het alweer gelijk. Eindhover-aanvaller Koc kopte de bal tegen de touwen. Uiteindelijk was het toch de thuisploeg die aan het langste eind trok. Acht minuten voor het eindsignaal maakte Koen van der Biezen de winnende treffer.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.