duik gewapend met camera de carnaval in

De winter is zo goed als voorbij en de Carnaval staat voor de deur. ‘Carnaval’ is dan ook het thema van de nieuwe fotoactie. Mee doen? Duik dan gewapend met camera in het carnaval geweld en upload de mooiste foto gratis op url=[http://staging2.fotograaf.sallandcentraal.nl]de site van SallandCentraal[/url]. De winnaar krijgt een uitgebreide fotoshoot in de professionele fotostudio van De Fotograaf in Raalte voor vijf personen.

Gerard Jonkman is de winnaar van de vorige fotoactie ‘Winterbeelden’. Een winnaar kiezen was nog niet zou eenvoudig. Er waren maar liefst 74 inzendingen. Clark Hueting (jury) van De Fotograaf Raalte na het zien van de foto’s: ‘‘Wat is Salland toch mooi! Het was erg moeilijk ‘de mooiste’ te kiezen omdat er zoveel prachtige foto’s zijn ingestuurd. En vooral ook zo verschillend. Zeer mooi winterse vergezichten, maar ook prachtige close-ups. Van grote dieren in de winter maar ook van kleine dieren. Haast Anton Piek-achtige kiekjes, maar ook grappige winterfun”

“De winnende foto viel op qua contrast, het verschil tussen het stilleven van de natuur en het jachtige van het dagelijkse. De rust die de natuur uitstraalt wordt abrupt verstoord door de voorbij razende trein. Zo herkenbaar. Je loopt heerlijk te wandelen in de natuur en dan plots een vliegtuig, een trein of een motor die de rust en kalmte weet te verpesten”, aldus Hueting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.