Home / archiefcentraal / drie gewonden bij ongeval op n35

drie gewonden bij ongeval op n35

De bestuurster van de auto die op de N35 reed, een groene Peugeot, moest door de brandweer uit haar auto geknipt worden. De inzittenden van de donkere Opel, een ouder echtpaar, konden met hulp van de hulpdiensten uit hun auto komen. Alle drie de betrokkenen zijn per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de aard van hun verwondingen kon de politie ter plaatse nog niks zeggen.

Nadat het ongeluk gebeurd was, onstond op de N35 in beide richtingen een flinke file. Het verkeer werd over de parallelweg geleid, maar ondanks de omleiding ondervonden de weggebruikers flink oponthoud.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.