drie gewonden bij ongeval op n35

De bestuurster van de auto die op de N35 reed, een groene Peugeot, moest door de brandweer uit haar auto geknipt worden. De inzittenden van de donkere Opel, een ouder echtpaar, konden met hulp van de hulpdiensten uit hun auto komen. Alle drie de betrokkenen zijn per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de aard van hun verwondingen kon de politie ter plaatse nog niks zeggen.

Nadat het ongeluk gebeurd was, onstond op de N35 in beide richtingen een flinke file. Het verkeer werd over de parallelweg geleid, maar ondanks de omleiding ondervonden de weggebruikers flink oponthoud.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.