drie actiedagen bij tuinmeubelcentrum wijhe

De winter is voorbij. De eerste mooie dagen zijn geweest en iedereen denkt weer aan die mooie, lange (zomer)avonden in de tuin. De branche verwacht dat mensen weer gaan investeren in de tuin. “Mensen zoeken tegenwoordig naar mogelijkheden om het in hun eigen woonomgeving gezelliger te maken”, constateren Fred de Roos en Ralf Voskes van Tuinmeubelcentrum Wijhe.

Tuinmeubelcentrum Wijhe opent op donderdag 24 maart het nieuwe lente- en zomerseizoen. Dat gebeurt met drie speciale actiedagen in de zaak (van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 maart). Centraal staat het nieuwe aanbod tuinmeubelen, parasols, kussens, buitenkeukens en –accessoires. De bezoekers kunnen zich op de hoogte laten stellen van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van buitenleven. Voor iedereen ligt een kleine attentie klaar. Natuurlijk gelden er diverse speciale aanbiedingen. Fred en Ralf verwachten veel van het komende seizoen. “Het uitgaansleven is deels verhuisd naar de eigen huiskamer of de tuin. Mensen gaan vaker bij elkaar op bezoek. Tel daarbij op dat we tegenwoordig toch vaak lange en mooie zomers hebben.”

De tuinmeubelontwikkeling heeft de afgelopen periode niet stilgestaan. Het nieuwe aanbod kenmerkt zich door een uitgebreide materiaalkeuze. Kunststof vlechtwerk, rvs, graniet, glas, steen, aluminium, hout, HPL of cement. Bij de diverse tuinsets worden deze materialen (in allerhande kleuren, modellen en afmetingen) lustig door elkaar gebruikt. Ook hebben nieuwe vormen hun entree gemaakt. De robuuste rechthoekige tafel is natuurlijk nog steeds een gewild item, maar natuurstenen tafels (in vele afmetingen en vormen) zijn ook bezig aan opmars. In het showroomaanbod is een grote rol weggelegd voor de merken Bellagio, Kettler en ‘4 Seasons Outdoor’, merken die de luxe van het bovensegment combineren met middensegmentprijzen.

Nieuw in het aanbod zijn tuinmeubelen uit eigen import. Hierdoor kunnen complete sets zeer voordelig worden aangeboden. Er is keuze uit diverse lounge- en diningsets. Een andere noviteit zijn de Polywood tafels. Deze tafels combineren de ‘look’ van hout met het gebruiksgemak van onderhoudsvrij kunststof. Ook nieuw in het assortiment zijn loungesets met speciale kussens, die, weer of geen weer, gewoon buiten kunnen blijven liggen. Het regenwater loopt er doorheen. Een half uurtje na een stevige regenbui kun je er al weer gebruik van maken. Wat stijlen betreft, is alles mogelijk. Klassiek landleven, jaren ’70-stijl (robuuste kussenvormen en stalen frames) en modern. Doordat de producenten veel materialen met elkaar combineren, lopen deze stijlen ook (deels) in elkaar over.

Voor een extra impuls van het buitengebeuren zorgen de buitenkeukens en barbecues en de zweefparasols. Een andere noviteit zijn de zogenoemde biohaarden; biobranders brandend op bio-ethanol. “Het betrekken van de tuin, terras of serre bij de huiskamer is een trend, daarbij speelt open vuur een belangrijke rol”, legt Fred uit. “Open haardvuur brengt namelijk sfeer, warmte en gezelligheid maar is vaak moeilijk te realiseren vanwege het ontbreken van een rookkanaal, maar dat heb je bij een bio-brander niet nodig.”

Speciaal voor de voorjaars- en zomershow gelden er ruimere openingstijden. De showroom is donderdag 24 maart geopend van 9.00 tot 21.00 uur, op vrijdag 25 maart van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 26 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe (aan de rand van bedrijventerrein de Enk), tel: 0570-522032. Meer informatie kun je vinden op staging2.tuinmeubelcentrumwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.