Home / archiefcentraal / discozwemmen in zwembad tijenraan

discozwemmen in zwembad tijenraan

Kom discozwemmen op zaterdag 19 maart in zwembad Tijenraan. De disco begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Leuke muziek, licht en geluid; alles is aanwezig voor een spetterende avond. Je mag deze avond je eigen cd’s meebrengen.

Je kunt deze avond ook combineren met je eigen kinderfeestje. Voor groepen van minimaal 6 personen is er een speciaal zwem- en discoarrangement. Vanaf 15.30 uur kun je dan al komen zwemmen. Voor meer informatie kun je bellen met de receptie van het zwembad: (0572) 347 950. Kaartjes zijn nu al te koop bij de kassa van zwembad Tijenraan.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.