diekschoevers zijn er helemaal klaar voor

Zondag 6 maart om 15.30 uur start het kleintje carnaval in residentie ‘The Longhorn’. Maandagmiddag 7 maart is er vanaf 15.30 uur het kindercarnaval voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Maandagavond vanaf 19.00 uur zal de residentie veranderen in een discotheek en is er voor de jeugd van 11 t/m 15 jaar een discoavond met vooral veel top 40 muziek van Bass Jump drive-in en DJ Ralf. Vanaf 21.30 uur wordt Rosenmontag in het Praothuus gevierd met Carnavalsvereniging Wieje bint Zat. Dinsdag 8 maart staat in het teken van Longstreetcarnaval. In de Slinger is er muziek van de Annonanno’s en DJ Ralf. Vanaf 14.45 uur is een ieder uitgenodigd om deel te nemen aan de biertapwedstrijden. Hier kan iedereen (ouder dan 18 jaar) aan deelnemen met een team van vier personen, opgave in de zaal. Na afloop zal het carnaval afgesloten worden met de dweilavond vanaf 21.00 uur in ‘The Longhorn’.

Meer informatie over het carnaval in Iesseldonck is te vinden op staging2.diekschoevers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.