dief vrachtbus tcr slaat ook in denekamp toe

De man die vorige week zaterdag een vrachtbus van TCR verduisterde, heeft ook in Twente toegeslagen. Althans, daar lijkt het op. Een man die voldoet aan het signalement van de dief die in Raalte toesloeg, heeft bij Kienhuis in Denekamp ook een busje verduisterd.

In het Twentse geval gaat het echter niet om een vrachtbus, maar om een rolstoelbus met een waarde van circa 80.000 euro.

Ook hier was de huurder een Engels sprekende Italiaan, die de bus voor meerdere dagen had gehuurd. Maar, net als in Raalte, Drenthe en Friesland, kwam ook hier de bus niet terug. Omdat de papieren van de Italiaan vals zijn, is de man niet te traceren.

De politie heeft ook deze zaak in onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.