deelnemers stoppelhaene optocht gezocht

De optochtcommissie van Stöppelhaene roept Sallanders op om samen met familie, buren, schoolvrienden, collega’s of vrienden deel te nemen aan de Stöppelhaene-optocht. Deelnemen aan de optocht kan met een praalwagen, maar ook als loopgroep.

De optocht van de zestigste editie van het oogstfeest wordt op 25 augustus gehouden. De stoet is door een grote verscheidenheid aan praalwagens, loopgroepen en deelnemende kinderen altijd een kleurrijke happening. Jaarlijks staan er duizenden mensen langs de kant van de weg om alle creaties te bewonderen.

Kijk voor op staging2.stoppelhaene.nl/oogstcorso voor meer informatie over de optocht en de voorwaarden. Opgeven voor de optocht kan via Dinie Overmars (T: 0572-357891) en ook via de website. De optochtcommissie is ook bereid om langs te komen om het een en ander uit te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.