Home / archiefcentraal / de sukkewottels beginnen met playbackshow

de sukkewottels beginnen met playbackshow

Voor CV De Sukkewottels uit Haarle beginnen de festiviteiten vrijdagavond 4 maart met een grote playbackshow in dorpshuis Cultura. Aanvang is 20.00 uur. De volgende dag wacht de grote carnavalsoptocht door het dorp. Op zondag 6 maart gaan de Sukkewottels naar de optocht in Heeten.

Het programma van maandag staat in het teken van de jeugd en ouderen. Dit jaar voegen de senioren zich bij de Mariënheemse Assendorper Zotten. In het dorpshuis is ’s middags de kindermiddag. Dinsdag wordt het feest afgesloten met een dweilavond in Cultura. Meer informatie op www.sukkewottels.nl

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.