de sukkewottels beginnen met playbackshow

Voor CV De Sukkewottels uit Haarle beginnen de festiviteiten vrijdagavond 4 maart met een grote playbackshow in dorpshuis Cultura. Aanvang is 20.00 uur. De volgende dag wacht de grote carnavalsoptocht door het dorp. Op zondag 6 maart gaan de Sukkewottels naar de optocht in Heeten.

Het programma van maandag staat in het teken van de jeugd en ouderen. Dit jaar voegen de senioren zich bij de Mariënheemse Assendorper Zotten. In het dorpshuis is ’s middags de kindermiddag. Dinsdag wordt het feest afgesloten met een dweilavond in Cultura. Meer informatie op staging2.sukkewottels.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.