de sprokkelaars het sallandse carnavalsfeest

Vrijdag 4 maart vindt net als vorig jaar de sleuteloverdracht plaats in het Anker. Onder begeleiding van de Stuwzangers zal prins Pée de Eerste rond de klok van 15.00 uur de sleutel van Lemelerveld in ontvangst nemen. ’s Avonds om 19.00 uur gaat het Tienercarnaval van start in residentie Reimink. Jeugdprins Curry de Eerste en zijn raad van elf gaan voorop in de strijd om er een ‘kneitergaaf’ feestje van te maken. De zaterdag begint traditioneel met de grote optocht. Deze begint een half uur eerder dan andere jaren, dus om 13.00 uur. Zoals bekend staat de optocht in Lemelerveld hoog aangeschreven in deze regio. Na de optocht barst het feest los in Reimink. ’s Avonds vanaf 21.00 uur gaat het feest weer verder. Kater of niet, de zondag begint ’s ochtends met een brunch. Hiervoor kan je je opgeven bij Reimink. ’s Middags wordt er gezinscarnaval gevierd in Lemelerveld. Maandagmiddag gaat om 13.30 uur de zaal open voor de jeugdige carnavallisten.

Maandagavond wordt er wederom door alle Sallanders carnaval gevierd in residentie Reimink. Met bussen worden van uit alle hoeken en gaten in Salland trekken zotten en narren naar Lemelerveld. Dinsdagavond staat de jaarlijkse verlichte optocht weer op het programma. De optocht start om 19.15 uur. Kijk voor alle informatie op staging2.cv-sprokkelaars.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.