de dolfijn houdt zn eigen verkiezingen

De leerlingen van de Heinose daltonbasisschool de Dolfijn houdt woensdag zijn eigen verkiezingen, op dezelfde dag waarop de Provinciale Statenverkiezingen gehouden worden. De leerlingen stemmen echter niet voor de Staten, maar voor hun prins of prinses Carnaval van hun eigen carnavalsvereniging De Tuimelaars.

Er zijn vier kandidaten voor door rol van prins(es) carnaval. Alle vier uit groep acht. De kandidaten voeren al enkele weken campagne, leerlingen van de school hebben inmiddels een heuse oproepkaart voor de stemdag ontvangen. Op de stemdag zelf vormen vier andere kinderen uit groep 8 de stemcommissie. Zij ontvangen alle stemgerechtigden en zorgen voor een officiële afwikkeling van de stemprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.