Home / archiefcentraal / de bree enige sallander in provinciale staten

de bree enige sallander in provinciale staten

Tijs de Bree is de enige Sallander die plaats mag nemen in de Provinciale Staten. De Bree, uit Laag Zuthem, stond als vierde op de lijst van de PvdA. Dat blijkt uit de definitieve uitslagen van de verkiezingen die afgelopen woensdag werden gehouden.

Bij de verkiezingen werd het CDA de grootste partij met elf zetels. De PvdA krijgt negen stoelen, de VVD acht, de PVV en SP ieder vier, D66 en ChristenUnie hebben elk drie zetels, GroenLinks en de SGP ieder twee en 50PLUS één. De Partij voor de Dieren en Solidara kregen te weinig stemmen om plaats te mogen nemen in Provinciale Staten.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.