Home / archiefcentraal / de assendorper zotten krijgen de sleutel

de assendorper zotten krijgen de sleutel

Alle kinderen tussen 8 en 16 jaar zijn welkom. Vanaf 22.13 uur zijn de ‘groten’ aan de beurt. De muziek wordt net als vorig jaar verzorgd door InvincibleProductions. Zaterdag gaat de prins met zijn gevolg allereerst op zieken- en kerkbezoek. Om 19.55 uur begint een grote Gala Avond in de residentie met diverse optredens en muziek van InvincibleProductions. De entree bedraagt 10 euro. Zondag gaan de Assendorper Zotten eerst naar Raalte voor de carnavalsoptocht. Om 14.33 uur begint het ‘Kleintje Carnaval’ in de residentie. Maandag 7 maart is er om 14.00 uur carnaval voor de 50-plussers uit Mariënheem en Haarle.

De afsluitende avond is maandag om 19.55 met de Dweilavond. Daar kunnen de Mariënhemers nog even een eindspurt inzetten, want om 20.30 uur gaat happy hour van start: twee voor de prijs van één. Website: www.assendorperzotten.nl

Lees ook

VVD: ‘Meer windenergie dilemma voor maatschappelijke acceptatie’

ZWOLLE – De VVD in Overijssel roept Gedeputeerde Staten in een motie op om te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.