Home / archiefcentraal / dco ter haar opnieuw kampioen futsal

dco ter haar opnieuw kampioen futsal

Behalve het “clubrecord” (door geen punt verlies te lijden) gaat DCO dit jaar ook voor de dubbel. Doordat de beker dit jaar op de maandag wordt gespeeld ( voorheen donderdag) doet DCO ook hier een serieuze worp naar. In de halve finale komt DCO uit tegen de nummer 1 van de dinsdag “Old Stars”. Dankzij de titel is de eerste ploeg die zal strijden om de Supercup bekend. De Supercup is door Rohda Raalte in het leven geroepen als algeheel kampioenschap voor de recreatieve zaalvoetballers. Jaarlijks strijden de bekerwinnaar, de twee kampioenen en de winnaar van de play-offs om de cup.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.