dauwpop masters of reality zegt af

Masters of Reality komt niet naar Dauwpop. Het tourschema van de Amerikaanse formatie is veranderd, waardoor Dauwpop er niet meer inpast. Dauwpop heeft nog wel een nieuwe naam aan de line-up van het festival toe weten te voegen: The Joy Formidable.

The Joy Formidable is een Engels rocktrio. Deze twee heren en frontvrouw maken een aanstekelijke mix tussen rock en pop. Eerder dit jaar stonden de Engelsen op Eurosonic en daar overtuigden ze de aanwezige (inter)nationale muziekpers. Begin 2011 brachten zij debuutalbum The Big Roar uit waarna ze bestempeld werden als één van de grote talenten voor dit jaar.

Masters of Reality komt overigens dit jaar nog wel naar Hellendoorn. De rockers staat op 23 juni in De Lantaarn. Kaarten voor deze show kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via staging2.lantaarn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.