dauwpop gaat kinderopvang aanbieden

Als ouder toch genieten van Dauwpop, wetende dat je kind ook een leuke dag beleeft? Dat kan tijdens de aanstaande editie van het festival. Dauwpop gaat namelijk kinderopvang aanbieden.

Tijdens Dauwpop kunnen kinderen gebruik maken van een heus ‘Indianen-programma’. De opvang ligt in handen van professionals. De jongste bezoekers van het festival kunnen die dag een indianentooi maken, op het luchtkussen, popcorn en brood bakken, dansen, touwtrekken, schminken, verkleden, pannenkoeken eten, knutselen, spelletjes spelen, klimmen en klauteren en meedoen met de kidskaraoke.

De kinderopvang wordt aangeboden door kinderopvang KOOS in samenwerking met Stichting Kinderopvang West Twente. De opvang wordt aangeboden tussen 11.00 uur en 19.30 uur en is bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. De opvang is kosteloos. Opgeven en meer informatie dauwpop@kinderopvangkoos.nl

Voor de eerste 40 kinderen ligt er een Dauwpop-shirt klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.