dames plus severijn heeten kampioen

De dames van Plus Severijn Heeten zijn zaterdagavond kampioen geworden van de Regioklasse B. In een bomvolle sporthal won de ploeg met 25-16 van Magraten.

Margraten, dat nog vecht voor lijfsbehoud, was naar Heeten gekomen om zich niet zomaar gewonnen te geven. Na een 4 – 2 voorsprong voor Heeten kwamen de gasten sterk terug en namen zelfs een 5 – 4 voorsprong. Dat was iets waar de dames uit Heeten niet op hadden gerekend. Kort voor rust kwam er dan eindelijk even de versnelling en konden de Heetense dames afstand nemen tot 9-5.

Na rust deed Margraten nog wel verwoede pogingen maar de dames van Heeten lieten zich het kampioenschap niet meer ontnemen. Uiteindelijk werd het 25 – 16. De toeschouwers kwamen massaal naar de dames om ze te feliciteren. Het feest in de kantine van de sporthal duurde nog tot in de late uurtjes.

Zondagmiddag rijden de dames vanaf 16.00 uur op een platte wagen door Heeten.

Meer foto's