dames kwiek winnen dik in panningen

De dames van handbalvereniging Gibo Groep/Kwiek hebben woensdagavond een belangrijke overwinning in Panningen geboekt. De Raalter handbalsters wonnen met 17-28 van de nummer laatst van de competitie, Eurotech / Bevo.

In de eerste helft ging de score gelijk op. Bij rust gingen de Raalter handbalsters met een 12-14 voorsprong aan de thee. Direct na rust liep de thuisploeg tegen twee tijdstraffen aan, waardoor Kwiek snel kon uitlopen, binnen een mum van tijd stond het 13-21. Deze voorsprong gaf Kwiek niet meer uithanden, de zege werd uiteindelijk met 17-28 beklonken.

Aanstaande zaterdag wacht Kwiek opnieuw een belangrijke wedstrijd. Dan treden de dames aan tegen DSS, de nummer voorlaatst van de competitie. Kwiek blijft door de overwinning van woensdagavond op de negende plek van de ranglijst staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.