coverband slamm in de leeren lampe

De allround coverband SLAMM verzorgd op zaterdag 12 maart live muziek in de Theaterzaal in De Leeren Lampe. Slamm is het vervolg op de bekende coverband Reload, die de afgelopen vijf jaar in bijna alle discotheken en feestzalen in Nederland heeft gestaan. De coverband is bij uitstek geschikt voor privéfeesten, discotheken en alle andere locaties waar steengoede livemuziek moet klinken.

Het nieuwe gezicht van Slamm is frontvrouw en zangeres Sjoeke, die onder meer bij bekende bands als Riverside en Return bewees dat ze op het podium haar mannetje staat. De muzikale basis van Slamm is dezelfde als die van Reload: Heino, Ed, Maicel en Marc staan garant voor jarenlange muzikale ervaring en een spetterende show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.