Home / archiefcentraal / concrete plannen voor ijsselgouwe heeten

concrete plannen voor ijsselgouwe heeten

Als de plannen zoals die er nu liggen doorgang vinden, komen er 22 huurappartementen, 5 patiowoningen, 24 appartementen waarin plaats is voor ZoZijn, 11 bungalowkavels en 8 koopappartementen. Ook wordt er gepoogd alle zorg te combineren met het aanbod vanuit Stevenskamp.

De gemeente houdt binnenkort samen met Altus Advies en Ontwikkeling een informatieavond, waarin schetsen en vormen getoond worden. Hier kunnen alle belangstellenden de voor hun relevantie informatie ontwikkelen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.