Home / archiefcentraal / cda voert campagne in heino

cda voert campagne in heino

Zaterdagochtend heeft het CDA campagne gevoerd in Heino voor de Provinciale Staten Verkiezing van aankomende woensdag. CDA raadslid en kandidaat voor de Provinciale Staten, Henk Holtmaat, laat aan Salland Centraal weten dat hij veel mensen heeft gesproken en veel positieve reacties heeft gehad. “Mensen vinden het leuk dat er een echte Sallander kandidaat is voor de Provinciale Statenverkiezing.”

Tweede Kamerlid voor het CDA, Eddy van Hijum, liet zijn gezicht ook zien tijdens de campagneochtend in Heino. De in Laag-Zuthem wonende politicus zet zich actief in voor Overijssel en dan met name op het gebied van infrastructuur (N35, N50, A1).

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.