carnaval ook in nieuw heeten losgebarsten

De Joclunie, jongeren club Nieuw Heeten, organiseerde dit jaar het jeugdcarnaval in het Timmermanshuis, de residentie van de Hekk’n Sluuters. Het was volle bak deze avond. Maar liefst 39 Joclunezen kwamen het carnavalsweekend feestend openen. Natuurlijk waren ook Prins Frank, de raad van elf en een heel aantal oud-prinsen aanwezig.

Als nieuwe jeugdprins kwam Roald Hunneman tevoorschijn. Ayleen Heuzels werd de nieuwe prinses. Wederom waren de jeugdleden mooi verkleed, wat voor een aantal prijzen zorgde. Een groep meiden was prachtig verkleed in geblokte jurkjes en twee meiden waren verkleed als slodderVOS, een verwijzing naar de achternaam van Prins Frank de Eerste.

Door de leiding van de Joclunie werden er deze avond ook nog spelletjes georganiseerd, waaronder ‘a minute to win it’. De Hekk’n Sluuters moesten het in deze spelletjes opnemen tegen de Joclunezen. De jongeren droogden de Hekkn Sluuters met 5-0 af.

Tot in de laatste uurtjes werd de polonaise doorgezet. Zaterdagavond begint traditioneel weer met de carnavalsmis om 19.30 uur. Vervolgens is het Groot Carnaval in de residentie, waar de entree drie euro is.

Zondag vertrekt om 13.30 uur de grote carnavalsoptocht. Deze entree is vrij. Maandagmiddag om 13.30 uur staat het senioren carnaval op het programma. De Entree is drie euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.