carmel college maakt kennis met kenia

Zestien leerlingen en vier docenten van het Carmel College Salland bevinden zich momenteel in Kenia, waar zij twee weken verblijven. Na voorbereidingsdagen, bijeenkomsten en geldinzamelingsacties kwamen de scholieren op donderdag 24 februari, na een acht uur durende vliegreis, aan in het Afrikaanse land.

De leerlingen hebben al veel mensen ontmoet, hebben kennis gemaakt met hun gebruiken en leefomgeving. Ook hebben de leerlingen een school bezocht waar ze gelijk les hebben gekregen. Reisverslagen en foto’s van de eerste dagen zijn te vinden op staging2.carmelcollegesalland.nl/PrO/NieuwsPrO/tabid/98/457/newsed457/240/Default.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.