Home / archiefcentraal / burgemeester zoon geeft sleutel uit handen

burgemeester zoon geeft sleutel uit handen

Burgemeester Piet Zoon heeft vrijdagmiddagmiddag de sleutel van Raalte uit handen gegeven. Prins Edwin I van carnavalsvereniging Assendorperzotten uit Mariënheem heeft het tijdelijk voor het zeggen in de gemeente. Met de sleuteloverdracht is carnaval officieel begonnen.

Bij de sleuteloverdracht waren alle carnavalsverenigingen uit Raalte aanwezig. Kort voor de overdracht was er nog een plechtig moment. De Grote Markt in Raalte werd namelijk omgedoopt tot Willem Albersplein. Dit ter nagedachtenis aan de voormalig prins carnaval, die vorig jaar overleed.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.