Home / archiefcentraal / burgemeester tekent voor finish olympias tour

burgemeester tekent voor finish olympias tour

Burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en de Stichting Olympia’s Tour. Hierdoor is het mogelijk dat een etappe van de wielerwedstrijd Olympia’s Tour in Olst finisht. Strien: “Het is werkelijk fantastisch dat dit evenement in onze gemeente wordt georganiseerd.”

Volgens de burgemeester werd het idee van de Olympia’s Tour in de schoot van de gemeente geworpen. “De gemeente Olst-Wijhe bestaat dit jaar tien jaar en een jubileum is altijd een goede reden om iets moois te mogen organiseren.” Strien benadrukt wel dat Rabobank Salland en Salland Wonen een belangrijke rol hebben gespeeld bij de beslissing om de finish van het wielerfestijn in Olst plaats te laten vinden.

De Olympia’s Tour start op 16 mei in Hoofddorp. Daarna volgen zes etappes door het land. De tweede etappe is van Noordwijk naar Olst en vindt plaats op woensdag 18 mei.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.