brasil zet raalte in bloei en wint optocht

Carnavalsvereniging Brasil uit Lemelerveld heeft zondagmiddag de eerste prijs bij de wagens gewonnen van de optocht in Raalte. De vereniging met startnummer 37 won met het thema ‘Wij zetten carnaval in bloei’. De Vreugdewippers uit Boskamp werd tweede met ’T is typisch Hollands’.

Bij de grote groepen ging ‘V.O.F. Laplave’ met de overwinning aan de haal met het thema ‘Apekopp’n’. De overwinning bij de kleine groepen ging naar ‘GeweldigeNoten’ met ‘Al 5 jaar lang veel noten op zang’. Bij de een- of tweelingen won ‘Zus, of zo’ met ‘Wat een geklojo zo’n diabolo’.

De volledige uitslag van de carnavalsoptocht in Raalte is te vinden in de bijlage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.