bouwproject markeweg van start

De werkzaamheden voor het bouwproject aan de Markeweg in Raalte zijn onlangs van start gegaan. Op het terrein van de voormalige Klimopschool verrijzen momenteel vijf vrijstaande woningen. Daarvan zijn er al vier verkocht.

Het gaat om woningen in het midden/hoogsegment. Paul Hannink, die namens Hannink Makelaars de verkoop coördineerde toont zich tevreden. “Je krijgt door alle verhalen in de media soms het idee dat de hele huizenmarkt stil ligt. Met dit project hebben we laten zien dat dat niet het geval is. Dat je zelfs met wat duurdere nieuwbouwwoningen nog heel wat interesse kunt genereren. De markt is er wel, je moet tegenwoordig alleen veel beter nadenken over de positionering van je aanbod.”

Het bouwproject omvat drie woningen volgens tekening en twee vrije kavels. Van de voorgetekende woningen staat er nog eentje te koop. Het gaat om een ruime woning van 750 kubieke meter. De kostprijs bedraagt 399.750 euro. Voor meer informatie over de woning kun je contact opnemen met Hannink Makelaars in Raalte, tel: 0572-351291. Meer informatie op staging2.hannink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.