Home / archiefcentraal / bomvol carnavalsprogramma de leeren lampe

bomvol carnavalsprogramma de leeren lampe

Zaterdagmiddag staat in het teken van de prijsuitreiking van de kinderoptocht. ’s Avonds zijn er DJ’s en treedt de band Manilla Kielenbal op. Zij zullen alle vier de carnavalsdagen de muziek verzorgen. Zondagmiddag vindt de prijsuitreiking van de grote Sallandse optocht plaats. Die avond presenteert Peter Beense het Mooie Meidenbal. Maandagavond ‘Rosenmontag’ zijn er de ‘Piratenhoppers’ Harm Wolters, Martin Dams en Patrick. Dinsdagmiddag is het kindercarnaval en ’s avonds is er weer veel muziek, onder andere zanger Leon Vughts zal te horen zijn in de Leeren Lampe.

Passe Partout kaarten (vier avonden carnaval) zijn verkrijgbaar bij de Leeren Lampe, Lederwaren Schulten, Smulbaai Heino en Primera Schippers in Wijhe voor 17,50 euro per stuk. Clubcardmembers krijgen op zaterdag 5 maart 2,50 euro retour. Het is ook mogelijk om losse kaarten voor iedere avond te kopen. Kaarten voor zaterdagavond kosten 11 euro per stuk, kaarten voor zondag- maandag- of dinsdagavond kosten 8,50 euro per stuk en 7 euro voor Clubcardmembers. Alle middagen zijn gratis en geschikt voor alle leeftijden. Bezoekers van vijftien jaar en jonger krijgen een bandje in verband met het schenken van alcohol.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.