Home / archiefcentraal / blijdenstein stopt als vvd raadslid

blijdenstein stopt als vvd raadslid

VVD-raadslid Yeyeri Blijdenstein stopt als gemeenteraadslid in de gemeente Raalte. Dat meldt de Stentor. Blijdenstein verhuist vanwege het werk van haar man naar de regio Utrecht en stopt daarom per 1 mei als raadslid.

Blijdenstein is sinds 2006 raadslid in de gemeente Raalte. In 2007 volgde ze wethouder Jean Paul Gebben op. Nadat Blijdenstein geen zetel meer kreeg na de laatste verkiezingen, werd ze weer raadslid. Na vijf jaar houdt de politica het dus al weer voor gezien.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.