bijzonder duo concert in klein koninkrijk

Celliste Larissa Groeneveld en harpiste Gwyneth Wentink geven op zaterdag 5 maart een bijzonder duo-concert. Het muzikale gebeuren begint om 20.30 uur en wordt gehouden in huiskamerpodium Klein Koninkrijk aan de Benedendijk 78 in Olst. Het duo speelt onder andere werk van Bach, Tedeschi en Piazolla.

Larissa Groeneveld begon haar cellostudie bij Daniel Esser. Later studeerde ze aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Dmitri Ferschtman. Daar studeerde zij in 1990 af met de hoogste onderscheiding. Zij vervolgde haar studie in Duitsland bij Natalia Grutman aan de Hochschule für Musik in Stuttgart. Daarnaast volgde zij meestercursussen bij onder andere Mstislav Rostropovich en Yo Yo Ma. Larissa behaalde diverse onderscheidingen en prijzen op internationale concoursen.

Harpiste Gwyneth Wentink staat bekend om haar gepassioneerde spel, indrukwekkende scala aan kleuren en nuances en imposante techniek. Op 28-jarige leeftijd heeft ze solorecitals en concerten met orkesten over de hele wereld gespeeld. Naast het optreden solo en met orkest is zij een toegewijde kamermusicus. Gwyneth speelt in verschillende kamermuziekensembles over de hele wereld. Telkens ontdekt zij nieuwe combinaties en repertoire voor de harp.

Kaarten voor het concert van deze muzikale talenten kosten 15 euro per persoon. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl; of via 0570-560670.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.