Home / archiefcentraal / bij de knienen af in marienheem

bij de knienen af in marienheem

Toneelvereniging ‘De Heemspelers’ speelt in maart het stuk ‘Bij de knienen af’ in De Schalm in Mariënheem. Het toneelstuk, geschreven door J. Baumgarten, gaat over Rinus en Geert die niet zonder elkaar kunnen. Ze zijn altijd druk met konijnen. Op een gegeven moment is het konijn van Rinus verdwenen en wordt iedereen verdacht achter de verdwijning te zitten. Volgens de toneelvereniging is het een avondvullend programma met een spannend plot.

Op donderdag 24 maart zijn senioren welkom bij de eerste uitvoering om 14.00 uur. Op zaterdag 26 maart, donderdag 31 maart en zaterdag 2 april begint de voorstelling om 20.00 uur. Kaarten kosten 7 euro per stuk en zijn te bestellen bij Gerdien Krijgsman via 0572-360509 of bij Wilhelmien Alferink via 0572-357094.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.