Home / archiefcentraal / bieb zoekt fotos van oud raalte

bieb zoekt fotos van oud raalte

De bibliotheek is samen met de Historische Vereniging Raalte en Omstreken op zoek naar zoveel mogelijk oude foto’s van Raalte. Alle foto’s met afbeeldingen van gebouwen, straten, pleinen, gebeurtenissen en groepen mensen zijn van harte welkom.

Heeft u dergelijke foto’s in uw bezit, kom dan 7 april naar de bibliotheek. Daar worden de plaatjes gescand. Dat gaat snel en de originele foto blijft volledig intact en heeft er niets onder te lijden. De foto kan direct weer meegenomen worden. De scan wordt op een computer opgeslagen. De eigenaar van een foto kan daar desgewenst een kopie van meenemen.

Je kunt tussen 13.30 uur en 15.00 uur terecht in de bieb.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.