bieb raalte in teken van boekenweek

Van 16 tot en met 26 maart is het weer Boekenweek in de Bibliotheek Raalte. Dit jaar is het thema Curriculum Vitae. De bibliotheek organiseert in deze week een aantal activiteiten rond het thema. Zo is er in Raalte een tentoonstelling te zien met zelfportretten van schilderclub ‘de Fermerie’. In Heeten is een tentoonstelling van Historisch Heeten, met (groeps)portretfoto’s uit oud-Heeten, te zien.

Perfect bij het thema passen zijn de workshops over het schrijven van je levensverhaal. In Raalte en in Heino kun je hier kennis mee komen maken. Schrijfster Pauline Slot is te gast bij het Leescafé. De Boekenweek is een feestje en daarom wordt de avond van het Leescafé feestelijk opgeluisterd door muziek van Blue Voice.

Ook de jeugd is niet vergeten. Met ‘En de winnaar is…’ brengt Theater Stuiter een voorstelling over het bekijken en beoordelen van andere mensen. De voorstelling is gebaseerd op ‘De goede mens van Sezuan’ van Bertolt Brecht. Een vrolijke productie over de invloed van televisie op ons leven. Bij deze voorstelling speelt het publiek een belangrijke rol.

Om de feestvreugde te verhogen heeft de bieb ook een cadeautje voor nieuwe leden. Wordt je lid tijdens de boekenweek, dan ontvang je een boekenbon ter waarde van vijf euro. Voor meer informatie over deze activiteiten kun je op staging2.bibliotheekraalte.nl kijken of bellen naar 0572-363637

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.