Home / archiefcentraal / badmintontoernooi met buurt of familie

badmintontoernooi met buurt of familie

Heb je altijd al eens kennis willen maken met de sport badminton, dan kun je je opgeven voor het buurt/familietoernooi in sporthal Heeten. Op zondag 27 maart wordt er door jeugd en senioren gestreden om een wisselbokaal.

De jeugd vanaf 8 jaar speelt van 9.00 tot ongeveer 10.45 uur haar wedstrijden. Een team bestaat uit 2 personen tot maximaal 16 jaar. Slechts een daarvan mag lid zijn van de vereniging. Meedoen kost 2 euro per persoon.

Van 11.00 tot 14.30 uur is het de beurt aan de senioren vanaf 16 jaar. Een team mag bestaan uit vier personen. Ook hiervan mag er slechts een lid zijn van de vereniging. Deelname kost 8 euro per team.

Stel een team samen, bedenk een leuke naam en geef je voor 18 maart op. Badmintonrackets zijn aanwezig. Jeugd kan zich opgeven kan bij Sjoukje van der Sluis, sjoukje@notkamp.eu, 382576. Senioren kunnen een mail sturen naar toernooi.bhv@live.nl

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.