Home / archiefcentraal / b jeugd bevers halen kampioenschap binnen

b jeugd bevers halen kampioenschap binnen

De beslissende wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld tegen Olhaco uit Hoogeveen. De Bevers startte de eerste set goed en wonnen met 25-8. De tweede set bleven de dames domineren en wonnen ze vrij eenvoudig met 25-6. Er was nog één set nodig om het kampioenschap te pakken. Na wat tegenstribbelingen van de tegenstanders wonnen de Bevers uiteindelijk met 25-15.

De meisjes B hebben dit jaar nog geen set verloren. Met nog twee wedstrijden te gaan, willen ze ongeslagen het jaar afsluiten. Het kampioensteam bestaat uit: Patricia, Manouk, Lottie, Lynn, Mirthe, Melissa, Esther en Diede. De trainers zijn Henk en Ina.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.