b jeugd bevers halen kampioenschap binnen

De beslissende wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld tegen Olhaco uit Hoogeveen. De Bevers startte de eerste set goed en wonnen met 25-8. De tweede set bleven de dames domineren en wonnen ze vrij eenvoudig met 25-6. Er was nog één set nodig om het kampioenschap te pakken. Na wat tegenstribbelingen van de tegenstanders wonnen de Bevers uiteindelijk met 25-15.

De meisjes B hebben dit jaar nog geen set verloren. Met nog twee wedstrijden te gaan, willen ze ongeslagen het jaar afsluiten. Het kampioensteam bestaat uit: Patricia, Manouk, Lottie, Lynn, Mirthe, Melissa, Esther en Diede. De trainers zijn Henk en Ina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.